НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС

Ние създаваме възможности, в които познанието среща иновациите.

Обичаме това, което правим.

В качеството си на онлайн магазин, специализиран в иновативни решения, ние се стремим да съчетаем изключително качество със специален и персонализиран подход към нашите клиенти, осигурявайки им не само продукти, но и усещане за удовлетворение и доверие в нашата марка.

Избрани брандове

Предлагайки избрани брандове, които са водещи в областта на иновативните продукти, ние подчертаваме нашия стремеж към качество и иновации. С утвърдени партньори, споделящи нашите ценности, създаваме и предлагаме най-добрите решения за нашите клиенти.

about us 3 image 1 - endoscope.bg
ИНТУИТИВЕН ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

За нашия онлайн магазин

Добре дошли в света на иновациите!

Ние сме водещ онлайн магазин, специализиран за ендоскоп камери, мини камери, микроскопи и много други иновативни продукти. Нашата цел е да предоставяме продукти, които ще бъдат полезни за всеки, независимо дали говорим за любители или професионалисти.

Вярваме, че иновациите трябва да бъдат достъпни за всички. С ангажимент към качество и функционалност, ние създаваме мост между вашите стремежи и вълнуващите възможности, които нашите продукти предлагат.

Открийте лесното и бързо пазаруване с нас в няколко стъпки. С интуитивен и елегантен дизайн, нашият сайт е създаден специално за вас, за да направи вашето пазаруване лесно, удобно и придружен с удовлетвореност и ефективност.

Очакваме ви да откриете всичко, от което се нуждаете!

SNP TEAM

Нашето семейство

Открийте иновации, изследвайте възможности, с нас като ваш партньор.

Нашето семейство от уебсайтове е създадено с цел да предоставим на нашите клиенти индивидуалено преживяване в пазаруването. Всичко това постигаме, като ги насочим към специфичните секции, където могат да се насладят на богатата гама продукти във всяка област. Това отразява нашето усилие към персонализирано и внимателно обслужване на всеки клиент.

SmartDeal.bg S deal.eu Sonoff smart home - endoscope.bg
Основен сайт
SmartDeal.bg
Selfiestick.bg online shop 02 - endoscope.bg
Фотография
Selfiestick.bg
Endoscope.bg endoscope endoscope camera microscope professional camera endoscopy 4 - endoscope.bg
Иновации
Endoscope.bg
Sonoff.com 4 - endoscope.bg
Смарт решения
Sonoff.com

Работим върху всеки аспект на планирането

2020
ГОДИНА НА ОСНОВАНЕ
100000+
ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ
50+
ФИРМИ РАБОТЕЩИ С НАС
2
ОФИСИ
20+
БРАНДА
8
ДОВЕРЕНИ ПАРТНЬОРИ

Основен представител на inskam - endoscope.bg & inskam.bg

Заповядайте на вълшебно пътешествие зад кулисите, където ще ви покажем удивителния процес на създаване на нашите иновативни продукти.