Настройки, плащане .. и др., Новини

Как да поръчам в Endoscope.bg?

how to make order endoscope.bg v1 - endoscope.bg

Добре дошли в нашия онлайн магазин, където поръчването е бързо и лесно, а най-доброто е, че не се налага да се регистрирате! С нас всичко е интуитивно и спрямо вашите желания и можете да започнете да се наслаждавате на вашите любими продукти с няколко кликвания.

В тази статия сме ви приготвили няколко стъпки, за да получите вашите любими продукти бързо и безпроблемно.

Aвтоматично попълване на данни!

Ако все още не сте настроили автоматичното попълване на данните за доставка и фактура, не се притеснявайте, следвайте нашата лесна инструкция по-долу и се възползвайте от нея за най-голямо удобство при поръчката!

Ако желаете да се възползвате от автоматичното попълване на данните за доставка и фактура, прочетете нашата статия, която ще ви научи как да го направите:

Стъпка 1: Избор на продукти

Открийте нашия каталог с продукти и разгледайте разнообразието от артикули, които предлагаме. Когато намерите желания продукт, кликнете върху него, за да видите подробното описание, характеристиката, количеството, наличните варианти и т.н..

Стъпка 2: Добавяне към кошницата

На страницата с продукта изберете желаните опции (например, размер или количество) и натиснете бутона “ДОБАВЯНЕ В КОЛИЧКАТА“.

Стъпка 3: Преглед на кошницата, редакция и поръчка

В горния десен ъгъл на страницата ще намерите бутона “Поръчка” и “Преглед на количката“. Кликнете върху “Поръчка” ако желаете да преминете към финализиране на поръчката или изберете  “Преглед на количката” за да видите продуктите във вашата количка.

В количка може да прегледате всички добавени продукти, да редактирате количествата или да премахнете продукти, ако е необходимо. След като сте доволни от съдържанието на вашата количка, кликнете “ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА“.

Стъпка 4: Попълнете данните за доставка и финализирайте

Въведете информацията за получател, фактура и доставка и финализирайте поръчката, като се съгласите с условията на сайта и кликнете върху “ПОРЪЧАЙ“. Тук можете също така да изберете предпочитания метод на доставка и начин на плащане.

Необходимите стъпки са както следва:

 1. Данни на получателя – тук попълвате данните, които ще служат за получаване на пратките.
 2. Данни за фактура – ако сте фирма и желаете да се попълват данните ви автоматично, то е необходимо да посочите, че желаете фактура. В случай, че сте физическо лице го оставете “НЕ”.
  • Име на фирмата
  • МОЛ
  • ЕИК
  • ДДС
  • Адрес на фирмата
  • Важно е да споделим следната допълнителна информация:
   • Всяка издадена фактура се изпраща от системата към посочения мейл адрес.
   • В случай, че не сте я получили в Inbox папката, моля да проверите в Spam папката или да ни потърсите.
 3. Доставка със спиди – тук попълвате данните за доставка:
  • Населено място*попълвате населеното място, докато не излезе в търсачката и го избирате.
  • Избирате място за доставка – 
 4. Метод за плащане – тук имате възможност да изберете желания метод за плашане.
  • Плащане с наложен платеж – изпращаме в рамките на 1 ден*, като заплащате сумата на куриера.
  • Плащане по банков път – тук е необходимо след поръчка да извършите превод към нас и да ни информирате след това. Пратката не се изпраща докато не получим превода.
  • Повече информация за плащането, като как да получа касова бележка/разписка, как да получа, банкови данни и т.н. може да откриете в страницата ни за “Често задавани въпроси”.

След като преминете през тези стъпки е необходимо да се съгласите с общите условия за ползване на сайта и да кликнете на бутона “ПОРЪЧВАНЕ

След успешно завършена поръчка, ще получите потвърждение на вашия имейл. Пригответе се за получаване на вашите продукти!

Това е! 🙂 Сега знаете как да поръчате вашите желани продукти от нашия онлайн магазин. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия шопинг!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *